1 - ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (BACKLINK ANALYSIS)

“Η ύπαρξη συνδέσμων της σελίδας σας σε μια άλλη ιστοσελίδα θεωρείται απο την Google σαν ψήφος εμπιστοσύνης. Όσο πιο αναγνωρίσιμη είναι η ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί τον σύνδεσμό σας, τόσο πιο ισχυρή θεωρείται και η ψήφος της.”

Με τον έλεγχο των εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας μπορούμε να διαγνώσουμε την “υγεία” ολόκληρου του domain. Γνωρίζοντας ποιές ιστοσελίδες έχουνε backlinks προς εσας, έχουμε την δυνατότητα να αξιολογήσουμε την δημοφιλία της δικιάς σας ιστοσελίδας.

Backlink Analysis - Off Page SEO

Επίσης, έχοντας ένα ολοκληρωμένο backlink προφίλ της ιστοσελίδας σας θα βοηθήσει στην δημιουργία σωστού προγραμματισμού για την αύξηση των εξωτερικών συνδέσμων. Όσο περισσότερα και ποιοτικότερα backlinks δημιουργούνται για την ιστοσελίδα σας, τοσο μεγαλύτερη θα είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και αναγνωρισιμότητας.

SEO-Maniacs

2 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (COMPETITOR BACKLINK ANALYSIS)

“Η ‘κατασκοπία’ των ανταγωνιστών σας είναι κάτι που εφαρμόζεται κατά κόρον. Έτσι και με το SEO, το τι κάνει ένας επιτυχημένος ανταγωνιστής σας θα μας δώσει πολύ εύκολα και γρήγορα ιδέες για την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.”

Competitor Backlink Analysis - Off Page SEO

Η δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Όμως, ανακαλύπτοντας την στρατηγική των ανταγωνιστών σας, μπορούμε πολύ εύκολα να δούμε πως και που δημιουργήθηκαν οι δικοί τους εξωτερικοί συνδέσμοι και να γλυτώσουμε χρόνο

Ο συνδιασμός του backlink προφίλ των ανταγωνιστών σας με του δικού σας, είναι απαραίτητα για την δημιουργία μιας backlink στρατηγικής με θετικά αποτελέσματα.

SEO-Maniacs

3 - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BACKLINK ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BACKLINK STRATEGY PLAN)

“Η στρατηγική δημιουργίας εξωτερικών συνδέσμων πρέπει να είναι ισορροπημένη και προσεκτική. Η Google προωθεί και επιβραβεύει ιστοσελίδες που έχουν ένα ‘φυσιολογικό‘ backlink προφίλ.”

Η Google θέλει να βλέπει ιστοσελίδες που έχουν αποκτήσει εξωτερικούς συνδέσμους με φυσικό τρόπο.

Εάν μία ιστοσελίδα αγοράσει πολλά backlinks μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τότε η Google θα το αντιληφθεί και θα το τιμωρήσει (Το να αγοράζεις backlinks είναι απο μόνο του μια καταδικαστέα πράξη για την Google).

Backlink Strategy Plan - Off Page SEO

Η δημιουργία ‘φυσικών’ backlinks απαιτεί χρόνο και συνδιασμό πολλών ειδών links (Τα λεγόμενα follow και no-follow).

Μία σωστή στρατηγική θα πρέπει να περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία συνδέσμων και ιστοσελίδων σε διάρκεια μίας σεβαστής χρονικής περιόδου.

SEO-Maniacs

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ Off-Page SEO

Αναίρεση και Διόρθωση Google Penalty

Εάν η ιστοσελίδα σας έχει τιμωρηθεί απο την Google λόγω χρήσης μη αποδεκτών πρακτικών, τότε η ιστοσελίδα σας δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα της Google. Έχουμε την δυνατότητα να τις διορθώσουμε χρησιμοποιώντας μόνο σωστές πρακτικές και να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας στον χάρτη της Google.

Fix Google Penalty SEO Maniacs

Προστασία Αρνητικού SEO (Negative SEO)

Δυστυχώς δεν “παίζουν” όλοι έντιμα στον χώρο του SEO με αποτέλεσμα την ύπαρξη του αρνητικού SEO. Στην ουσία είναι η δυσφήμιση της εταιρίας σας προς την Google ή άλλων μηχανών αναζήτησης μέσω διαφόρων πρακτικών. Έχουμε την εμπειρία να αναγνωρίζουμε τέτοιες πρακτικές και να τις σταματάμε έγκαιρα.

Negative SEO Maniacs

Απόρριψη Συνδέσμων (Disavow)

Η παρουσία πολλών εξωτερικών συνδέσμων δεν είναι πάντα ευεργετική για την ‘υγεία’ της ιστοσελίδας σας. Πολλές φορές, χωρίς την άδεια σας, ¨περίεργες” ιστοσελίδες μπορεί να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμό σας. Με την στοχευμένη απόρριψη backlinks εξασφαλίζουμε άριστη την υγεία του προφίλ σας.

Disavow links SEO-Maniacs

SEO Εκπαίδευση για Off Page SEO

Η βασικές γνώσεις του Off Page SEO είναι απαραίτητες, ειδικά για την ανάλυση του προφίλ σας και των ανταγωνιστών σας. Με τα προγράμματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας μάθουμε πώς να χρησιμοποιείται ειδικά εργαλεία για την δημιουργία μίας σωστής backlink στρατηγικής.

SEO Training