1 - ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ "ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ" (KEYWORDS)

“Η επιλογή των κατάλληλων ¨λέξεων κλειδιών” είναι ίσως το πιό σημαντικό βήμα πρωτού αρχίσει η On-Page βελτιστοποίηση. Οι λέξεις κλειδιά θα είναι υπεύθυνα για το είδος των χρηστών που θα προσελκύσει η ιστοσελίδας σας.”

Δεν υπάρχει κάποια “μαγική φόρμουλα” που να εμφανίζει τα καταλληλότερα keywords. Απαιτείται ένας συνδιασμός ενδελεχούς έρευνας και συνενόησης με εσας.

SEO Keyword Research

Ο καταλληλότερος άνθρωπος που μπορεί να μας εξηγήσει το είδος των πελατών και των υπηρεσιών του είστε εσείς.

SEO-Maniacs

2 - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ (HOME PAGE SEO)

“Η αρχική σελίδα είναι στην ουσία η βιτρίνα του καταστήματός σας. Η ταμπέλα του είναι ο τίτλος που φαίνεται στα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.”

SEO Google results

Οι τίτλοι 1 και 3 είναι το πρώτο πράγμα που θα δούν οι χρήστες (η ταμπέλα) και τα κείμενα 2 και 4 μία μικρή επεξήγηση στο τι προσφέρει η ιστοσελίδα σας (βιτρίνα).

Η σωστή χρήση αυτών (Ταμπέλα = “SEO Title” και βιτρίνα = “Meta Description”) θα δώσει ένα καλό προβάδισμα σε εσάς σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

SEO-Maniacs

3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ & ΑΡΘΡΩΝ (POST/PAGE SEO)

Κάθε σελίδα και άρθρο πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό. Είτε να επιμορφώσει χρήστες πάνω σε ένα θέμα είτε να προσφέρει μία υπηρεσία επι πληρωμής.

Επειδή οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν περισσότερες απο μία υπηρεσίες είναι αδύνατο να βελτιστοποιήσεις την αρχική σελίδα σου για όλες τις υπηρεσίες.

Αυτο σημαίνει πως η δημιουργία πολλαπλών σελίδων και άρθρων είναι άκρως απαραίτητη και με την σειρά τους θα πρέπει να βελτιστοποιηθούν για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

SEO Content Keyword Analysis

Η σωστή χρήση των keywords βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα το κειμενό σας και, εφόσον είναι υψηλής ποιότητας, να το κατατάξει υψηλότερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

SEO-Maniacs

4 - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ (IMAGE SEO)

“Η χρήση είκόνων, βίντεο και ήχων, έχει δείξει ότι αυξάνει τον χρόνο παραμονής των χρηστών σε μία ιστοσελίδα.”

Αυτό σημαίνει πως η χρήση τους είναι κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας.

Υπάρχουν περιπτώσεις που η χρήση τους δεν είναι απαραίτητη, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.

Image SEO

Οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν ακόμα να κατανοήσουν πλήρως μία εικόνα ή βιντεο οπότε θα πρέπει να τις βοηθήσουμε.

Η βελτιστοποίηση εικόνων (Image SEO) θα βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης, όχι μόνο να καταλάβουν τι δείχνουν οι εικόνες σας, αλλά θα προωθήσει τις εικόνες σας στα αποτελέσματα εικόνων τις Google (Περισσότεροι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μέσω των Google Images search).

Image SEO Google results
SEO-Maniacs

5 - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (INTERLINKING)

“Η δομή του interlinking της ιστοσελίδας σας μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα των πιο σημαντικών σας σελίδων.”

Ο εσωτερικός σύνδεσμος (interlink) είναι ένας σύνδεσμος που “δείχνει” μία άλλη σελίδα ή άρθρο της ίδιας ιστοσελίδας.

Για παράδειγμα, ο σύνδεσμος “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” είναι ένας εσωτερικός σύνδεσμος γιατι μεταφέρει τον χρήστη σε μία άλλη σελίδα της ίδιας ιστοσελίδας (Το ίδιο ισχύει και για τον “SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” σύνδεσμο στο μενού της ιστοσελίδας μας).

Site Architecture SEO

Ο τρόπος που συνδέεις όλες τις σελίδες και άρθρα της ιστοσελίδας σου ονομάζεται “Interlinking”.

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για να κάνεις σωστό interlinking αλλά καλό είναι να ισχύουν τα παρακάτω:

  • Οι σημαντικές σελίδες της ιστοσελίδες σας πρέπει να είναι πάντοτε ορατές (π.χ. μενού)
  • Ο χρήστης θα πρέπει να μπορεί να βρεί οποιαδήποτε σελίδα με 2-3 κλικς

Εμείς μπορούμε να δούμε την δομή του interlinking της ιστοσελίδας σας, να την βελτιστοποιήσουμε και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα των πιό σημαντικών σας σελίδων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία.

SEO-Maniacs

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ On-Page SEO

Youtube Βελτιστοποίηση

Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί βίντεο για την προώθηση των κειμένων ή προϊόντων σας, μπορούμε να τα βελτιστοποιήσουμε για να αυξήσουμε τις επισκέψεις, τον χρόνο παραμονής και ώθηση των χρηστών προς μία ενέργεια (Πάτημα ενός συνδέσμου, Subscription ή Like)

YouTube SEO

Social Media SEO

Είτε σκέφτεστε να κάνετε άνοιγμα στα Social Media είτε έχετε ήδη ενεργούς λογαριασμους, μπορούμε να αυξήσουμε τους “ακολούθους” σας και να προωθήσουμε τα προϊόντα σας με την χρήση διαφημίσεων της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε (Facebook, Twitter, Instagram).

Social SEO

Άρθρα & Σελίδες SEO

Πολλές φορές θα χρειαστεί να δημιουργήσετε καινούργια άρθρα και σελίδες για να “στοχεύσετε” καινούργιες λέξεις-κλειδιά (keywords). Η ομάδα μας μπορεί να το κάνει για εσάς, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που θα είναι και βελτιστοποιημένο για την Google.

SEO Content Creation

SEO Εκπαίδευση

Η βασικές γνώσεις του SEO δεν είναι πολύπλοκες. Ειδικά στην δημιουργία νέων σελίδων και άρθρων και ένας αρχάριος μπορεί να τα καταφέρει. Με τα προγράμματα που διαθέτουμε, μπορούμε να μάθουμε σε εσάς πώς να δημιουργείτε μία σελίδα ειδικά βελτιστοποιημένη για την Google.

SEO Training